top of page
Sfeer 5.jpeg

Line - up

Jinfected 2023 zal jullie weer voorzien van de beste beats om een feestje op te bouwen. De line - up is hieronder terug te vinden.

Mattic

23:00 - 00:00

MATTIC is actief sinds 2017 en heeft opgetreden op verschillende feestjes van jeugdbewegingen zoals Chiro, Scouts en KLJ in Vlaanderen. Daarnaast heeft hij ook opgetreden bij verschillende studentenverenigingen in steden zoals Gent (Vooruit), Leuven (Project L), Diepenbeek (Fitlink) en Antwerpen.

 

MATTIC heeft ook de kans gehad om op verschillende festivals zowel in binnen- als buitenland op te treden, waaronder het Balaton Sound Festival en het Sunrise Festival. Specifiek wordt genoemd dat hij betrokken was bij de Balaton Sound Express en de Opening Party van het Balaton Sound Festival.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Michael Amani

00:00 - 01:00

De Belgische DJ Michael Amani is niet te stoppen! In 2022 heeft hij flink doorgepakt met een overvolle Festival agenda in België. Na zijn successen in zijn geboorteland, verspreidt de olievlek zich nu ook uit naar Nederland. Mede door zijn vele video’s op TIKTOK, waarin hij viral gaat met unieke (techno) memes en bootlegs, staat Michael Amani aan de rand van zijn doorbraak in Nederland.

 

Ondertussen een welbekende naam, waardoor hij al heel wat bekende festivals en clubs op zijn palmares heeft staan:  Ushuaïa (Ibiza), Balaton Sound (Hongarije), Paaspop (Nederland), Rock Werchter, The Day Before Tomorrow, Sunrise Festival, Sunset Festival, Dance D-Vision, Club Versuz en nog zoveel meer!

Flippin' Double

01:00 - 02:30

Booze aanwezig? Flippin’ Double zorgt voor de Beats! 15 jaar pure vriendschap en een passie voor muziek, hét perfecte recept voor een spetterende performance! Play that sh*t🎵 Van Commercieel tot Techno of Drum & Bass, geniet van een set vol verrassingen en zotte energie. The roof is on fireee🔥 Flippin’ Double zal op Jinfected de boel in vuur en vlam zetten!

DJ Yolotanker

02:30 - 04:00

Toen DJ YOLOTANKER (AKA de beste DJ ter wereld) zijn eerste twee singles uitbracht, een Foie Gras remix van Christoff's 'Onze Vader' en #AMEN, hield het wereldwijde web even de adem in. De nummers en videoclip werden meteen een internethit en dat gold ook voor de DJ. Sindsdien reist DJ YOLOTANKER de wereld rond en serveert niets anders dan de beste klassiekers, meezingers en polonaises met een serieuze hardstyle.

 

Tegenwoordig is DJ YOLOTANKER een gevestigde naam bij Studio Brussel, waar hij optreedt als resident DJ en bijna dagelijks epische remixes maakt. Hij heeft pompende hardstyle remixes gemaakt van tracks van Ingeborg, Bazart, Toto en een officieel volkslied voor het verschijningsrecord van Jan Vertonghen bij het Belgische nationale voetbalteam, met de originele Balthasar Boma uit De Kampioenen. LEGENDARISCH!

Sfeer 5.jpeg

Telefoon

+32 478 07 18 32
+32 471 34 15 39

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page